TOKYO SMOKE

TOKYO SMOKE FLAGSHIP STORE This jewel of the Tokyo Smoke brand of cannabis stores is located in Toronto, just north of Yonge-Dundas Square, in the iconic former HMV retail location. The bright and punchy space went through a complete interior remodel, carrying the brand’s range of cannabis products and accessories. A centrally located educational counter…

ARC’TERYX

ARC’TERYX From tenant fit-outs in Burnaby Metrotown to transforming a previously vacant building in Victoria, MGBA has completed several projects with the specialty outdoor retailer Arc’teryx. The design incorporates modern industrial fixtures with natural finishes to bring the elements of the outdoors inside. Engaging product information displays educate guests about the technical offerings of the…

CANADIAN TIRE

CANADIAN TIRE Located in the South Commons shopping complex in Edmonton, Alberta is the new flagship store for the retail giant Canadian Tire. With more than 137,000 sf of retail, 19 vehicle service bays, and almost 22,000 sf of outdoor garden centre; its large size had unique design and construction challenges. MGBA worked hard to…

RIDE CYCLE CLUB

RIDE CYCLE CLUB Ride Cycle Club debuted in Toronto after a months-long underground invite-only setup. The space has an underground, garage feeling, illuminated by a candlelit walkway you go through before arriving at the crisp, white studio. Work Retail Share this: RIDE CYCLE CLUB Ride Cycle Club debuted in Toronto after a months-long underground invite-only…

OAK + FORT

OAK + FORT Rooted in simplicity, minimalism, and function, the design at Oak + Fort locations throughout North America captures the essence of the brand. The main focus of the design was to achieve a balanced feel where guests felt comfortable and inspired to browse the luxurious offerings throughout, and create a cohesive visual aesthetic…

KIT & ACE

Kit & Ace Collaborating with the luxury retailer’s internal brand team, MGBA has provided complete Architectural Services for several locations throughout Canada. One of the main project goals was to achieve the appropriate ‘look and feel’, and successfully deliver consistency through all locations. The solution realized a gallery-like design aesthetic that features artful light fixtures…